10 NAJNOWSZYCH BLOGÓW 10 OSTATNICH KOMENTARZY


Średnia ocena 5/5
5/5

Liczba ocen
57
Biblia horroru
Biblia horroru

Użytkownik: ilsa333

Opis: Recenzje filmów, książek i seriali z gatunków: HORROR, KRYMINAŁ, THRILLER, SCI-FI etc.

URL: https://bibliahorroru.ga

Serwis blogów: własny

Dołączył: 2013-01-06

Komentarze
2019-12-08 10:25:19
Rewelacyjne miejsce! Zaglądam codziennie, nigdy nie byłam rozczarowana :) Można poznać wiele niekomercyjnych produkcji z całego świata! Polecam!

2018-08-15 19:16:06
Blog jest naprawdę tworzony przez pasjonata filmów oraz książek (bo możną tu znaleźć również recenzje książek) z gatunku horroru oraz grozy. ALE CZEKAM AŻ GRAFICZNIE BLOG BĘDZIE NA CAŁEJ STRONIE, bo teraz zajmuje graficznie około połowy wyświetlanego miejsca, co trochę doraźni. Reasumując zwartość blogu wspaniała brakuje tylko oprawy

2018-04-03 22:24:21
Tak, ten blog to rzeczywiście biblia horroru, pod względem objętości i kompletności. Kanoniczny przewodnik dla każdego zainteresowanego tym gatunkiem. Jeśli kochasz horrory, niczego więcej nie potrzebujesz.

2018-04-02 00:17:12
Tytuł zgodny z zawartości. Jeśli chodzi o kino grozy ten blog stanowi dla mnie pierwsze źródło informacji odnośnie kwestii tego, po jakie produkcje warto sięgnąć, a które można sobie odpuścić. Gorąco polecam!

2018-03-13 17:53:51
Świetne recenzje horrorów. autorka bloga to prawdziwa fascynatka kina i prozy grozy. ciekawe kryteria oceny filmów!

2018-02-23 20:50:45
Lubię horrory szczególnie z lat 70, a ten blog pokazuje cały przekrój horrorów zarówno pod względem chronologicznych jak i tematyki.

2015-11-05 21:13:07
bardzo mi się podoba


2014-07-15 21:44:33
blog po prostu super ! ciekawy język i wiele ciekawych filmów opisanych we właściwy, nie zdradzający wiele, sposób.


Statystyka
Dziennie Unikalnych odwiedzin Wszystkich odsłon Unikalnych wejść Razem wejść Unikalnych wyjść Razem wyjść
Średnia 193.5 193.5 0 0 1.9 3.5
Dziś 32 32 0 0 0 0
Wczoraj 280 280 0 0 1 1
Feb 16 216 216 0 0 1 1
Feb 15 237 237 0 0 2 2
Feb 14 207 207 0 0 3 3
Feb 13 197 197 0 0 0 0
Feb 12 184 184 0 0 2 2
Feb 11 195 195 0 0 2 2
Feb 10 217 217 0 0 1 1
Feb 9 170 170 0 0 7 23
Najwyższe 3017 4853 2 2 50 65
Tygodniowo Unikalnych odwiedzin Wszystkich odsłon Unikalnych wejść Razem wejść Unikalnych wyjść Razem wyjść
Średnia 1606.5 1606.5 0 0 10.8 14.3
W tym tygodniu 312 312 0 0 1 1
W zeszłym tygodniu 1453 1453 0 0 11 11
Tygodniowo 06 1638 1638 0 0 11 29
Tygodniowo 05 1622 1622 0 0 11 15
Tygodniowo 04 1656 1656 0 0 17 22
Tygodniowo 03 1757 1757 0 0 8 9
Tygodniowo 02 1732 1732 0 0 9 9
Tygodniowo 01 2424 2424 0 0 17 22
Tygodniowo 52 2019 2019 0 0 13 14
Tygodniowo 51 1452 1452 0 0 10 11
Najwyższe 14316 23600 5 5 241 300
Miesięcznie Unikalnych odwiedzin Wszystkich odsłon Unikalnych wejść Razem wejść Unikalnych wyjść Razem wyjść
Średnia 3793.8 4604.5 0 0 77.3 93
W tym miesiącu 4065 4065 0 0 27 45
W zeszłym miesiącu 8059 8059 0 0 58 73
Dec 19 7523 7523 0 0 54 57
Nov 19 8828 8828 0 0 75 85
Oct 19 5894 8296 0 0 45 52
Sep 19 2702 6967 0 0 58 60
Aug 19 865 2305 0 0 45 46
Jul 19 0 0 0 0 67 82
Jun 19 0 0 0 0 141 158
May 19 2 2 0 0 203 272
Najwyższe 42486 74101 16 16 929 1106
Unikalnych odwiedzin Wszystkich odsłon Unikalnych wejść Razem wejść Unikalnych wyjść Razem wyjść
Ogólnie 1349059 2634574 201 205 14032 16345




Dlaczego warto dodać blog do Toplisty Najlepsze Blogi:

• Toplista Najlepsze Blogi to najpopularniejszy ranking blogów w Polsce. Toplista jest reklamowana, a więc zagląda na nią wiele osób. Tu możesz wypromować bloga.
• Obecność bloga w Topliście Najlepsze Blogi sprzyja podniesieniu jego pozycji w Google, ponieważ Toplista jest wysoko notowana w tej wyszukiwarce.
• Każdy blog w Topliście Najlepsze Blogi ma swoją miniaturkę i własne statystyki. Można również komentować i oceniać blogi.
• Toplista Najlepsze Blogi daje możliwość wyszukiwania dodanych blogów z konkretnego serwisu blogowego, ma też własną wyszukiwarkę słów i fraz znajdujących się w opisach, tytułach i adresach dodanych blogów.

dodaj blog do toplistyregulamin rankingu

button toplisty
Najlepsze Blogi