10 NAJNOWSZYCH BLOGÓW 10 OSTATNICH KOMENTARZY


Średnia ocena 5/5
5/5

Liczba ocen
56
Biblia horroru
Biblia horroru

Użytkownik: ilsa333

Opis: Recenzje filmów, książek i seriali z gatunków: HORROR, KRYMINAŁ, THRILLER, SCI-FI etc.

URL: https://bibliahorroru.ga

Serwis blogów: własny

Dołączył: 2013-01-06

Komentarze
2018-08-15 19:16:06
Blog jest naprawdę tworzony przez pasjonata filmów oraz książek (bo możną tu znaleźć również recenzje książek) z gatunku horroru oraz grozy. ALE CZEKAM AŻ GRAFICZNIE BLOG BĘDZIE NA CAŁEJ STRONIE, bo teraz zajmuje graficznie około połowy wyświetlanego miejsca, co trochę doraźni. Reasumując zwartość blogu wspaniała brakuje tylko oprawy

2018-04-03 22:24:21
Tak, ten blog to rzeczywiście biblia horroru, pod względem objętości i kompletności. Kanoniczny przewodnik dla każdego zainteresowanego tym gatunkiem. Jeśli kochasz horrory, niczego więcej nie potrzebujesz.

2018-04-02 00:17:12
Tytuł zgodny z zawartości. Jeśli chodzi o kino grozy ten blog stanowi dla mnie pierwsze źródło informacji odnośnie kwestii tego, po jakie produkcje warto sięgnąć, a które można sobie odpuścić. Gorąco polecam!

2018-03-13 17:53:51
Świetne recenzje horrorów. autorka bloga to prawdziwa fascynatka kina i prozy grozy. ciekawe kryteria oceny filmów!

2018-02-23 20:50:45
Lubię horrory szczególnie z lat 70, a ten blog pokazuje cały przekrój horrorów zarówno pod względem chronologicznych jak i tematyki.

2015-11-05 21:13:07
bardzo mi się podoba


2014-07-15 21:44:33
blog po prostu super ! ciekawy język i wiele ciekawych filmów opisanych we właściwy, nie zdradzający wiele, sposób.


Statystyka
Dziennie Unikalnych odwiedzin Wszystkich odsłon Unikalnych wejść Razem wejść Unikalnych wyjść Razem wyjść
Średnia 210 210 0 0 2.1 2.3
Dziś 12 12 0 0 1 1
Wczoraj 194 194 0 0 3 3
Nov 21 160 160 0 0 0 0
Nov 20 218 218 0 0 2 2
Nov 19 220 220 0 0 0 0
Nov 18 267 267 0 0 2 2
Nov 17 340 340 0 0 4 4
Nov 16 189 189 0 0 3 4
Nov 15 242 242 0 0 3 3
Nov 14 258 258 0 0 3 4
Najwyższe 3017 4853 2 2 50 65
Tygodniowo Unikalnych odwiedzin Wszystkich odsłon Unikalnych wejść Razem wejść Unikalnych wyjść Razem wyjść
Średnia 1373.5 1792.6 0 0 12.5 14
W tym tygodniu 1071 1071 0 0 8 8
W zeszłym tygodniu 1868 1868 0 0 21 23
Tygodniowo 45 2576 2576 0 0 12 14
Tygodniowo 44 2161 2161 0 0 17 19
Tygodniowo 43 1954 1954 0 0 10 11
Tygodniowo 42 1453 1737 0 0 13 17
Tygodniowo 41 748 2024 0 0 9 9
Tygodniowo 40 726 1688 0 0 8 10
Tygodniowo 39 659 1606 0 0 6 8
Tygodniowo 38 519 1241 0 0 21 21
Najwyższe 14316 23600 5 5 241 300
Miesięcznie Unikalnych odwiedzin Wszystkich odsłon Unikalnych wejść Razem wejść Unikalnych wyjść Razem wyjść
Średnia 2400 4273.9 0 0 230.5 269.7
W tym miesiącu 6588 6588 0 0 53 59
W zeszłym miesiącu 5894 8296 0 0 45 52
Sep 19 2702 6967 0 0 58 60
Aug 19 865 2305 0 0 45 46
Jul 19 0 0 0 0 67 82
Jun 19 0 0 0 0 141 158
May 19 2 2 0 0 203 272
Apr 19 1488 3064 0 0 387 452
Mar 19 3224 7968 0 0 642 740
Feb 19 3237 7549 0 0 664 776
Najwyższe 42486 74101 16 16 929 1106
Unikalnych odwiedzin Wszystkich odsłon Unikalnych wejść Razem wejść Unikalnych wyjść Razem wyjść
Ogólnie 1327172 2612687 201 205 13871 16144




Dlaczego warto dodać blog do Toplisty Najlepsze Blogi:

• Toplista Najlepsze Blogi to najpopularniejszy ranking blogów w Polsce. Toplista jest reklamowana, a więc zagląda na nią wiele osób. Tu możesz wypromować bloga.
• Obecność bloga w Topliście Najlepsze Blogi sprzyja podniesieniu jego pozycji w Google, ponieważ Toplista jest wysoko notowana w tej wyszukiwarce.
• Każdy blog w Topliście Najlepsze Blogi ma swoją miniaturkę i własne statystyki. Można również komentować i oceniać blogi.
• Toplista Najlepsze Blogi daje możliwość wyszukiwania dodanych blogów z konkretnego serwisu blogowego, ma też własną wyszukiwarkę słów i fraz znajdujących się w opisach, tytułach i adresach dodanych blogów.

dodaj blog do toplistyregulamin rankingu

button toplisty
Najlepsze Blogi