10 NAJNOWSZYCH BLOGÓW 10 OSTATNICH KOMENTARZY


Średnia ocena 5/5
5/5

Liczba ocen
55
Biblia horroru
Biblia horroru

Użytkownik: ilsa333

Opis: Recenzje książek, seriali i filmów z gatunków: HORROR, KRYMINAŁ, THRILLER, SCI-FI etc.

URL: https://bibliahorroru.ct8.pl

Serwis blogów: własny

Dołączył: 2013-01-06

Komentarze
2018-08-15 19:16:06
Blog jest naprawdę tworzony przez pasjonata filmów oraz książek (bo możną tu znaleźć również recenzje książek) z gatunku horroru oraz grozy. ALE CZEKAM AŻ GRAFICZNIE BLOG BĘDZIE NA CAŁEJ STRONIE, bo teraz zajmuje graficznie około połowy wyświetlanego miejsca, co trochę doraźni. Reasumując zwartość blogu wspaniała brakuje tylko oprawy

2018-04-03 22:24:21
Tak, ten blog to rzeczywiście biblia horroru, pod względem objętości i kompletności. Kanoniczny przewodnik dla każdego zainteresowanego tym gatunkiem. Jeśli kochasz horrory, niczego więcej nie potrzebujesz.

2018-04-02 00:17:12
Tytuł zgodny z zawartości. Jeśli chodzi o kino grozy ten blog stanowi dla mnie pierwsze źródło informacji odnośnie kwestii tego, po jakie produkcje warto sięgnąć, a które można sobie odpuścić. Gorąco polecam!

2018-03-13 17:53:51
Świetne recenzje horrorów. autorka bloga to prawdziwa fascynatka kina i prozy grozy. ciekawe kryteria oceny filmów!

2018-02-23 20:50:45
Lubię horrory szczególnie z lat 70, a ten blog pokazuje cały przekrój horrorów zarówno pod względem chronologicznych jak i tematyki.

2015-11-05 21:13:07
bardzo mi się podoba


2014-07-15 21:44:33
blog po prostu super ! ciekawy język i wiele ciekawych filmów opisanych we właściwy, nie zdradzający wiele, sposób.


Statystyka
Dziennie Unikalnych odwiedzin Wszystkich odsłon Unikalnych wejść Razem wejść Unikalnych wyjść Razem wyjść
Średnia 25.6 65.2 0 0 1.3 1.3
Dziś 4 7 0 0 0 0
Wczoraj 106 332 0 0 2 2
Aug 24 101 233 0 0 2 2
Aug 23 45 80 0 0 3 3
Aug 22 0 0 0 0 2 2
Aug 21 0 0 0 0 2 2
Aug 20 0 0 0 0 0 0
Aug 19 0 0 0 0 1 1
Aug 18 0 0 0 0 1 1
Aug 17 0 0 0 0 0 0
Najwyższe 3017 4853 2 2 50 65
Tygodniowo Unikalnych odwiedzin Wszystkich odsłon Unikalnych wejść Razem wejść Unikalnych wyjść Razem wyjść
Średnia 25.6 65.2 0 0 13.4 15.3
W tym tygodniu 4 7 0 0 0 0
W zeszłym tygodniu 252 645 0 0 12 12
Tygodniowo 33 0 0 0 0 7 7
Tygodniowo 32 0 0 0 0 12 12
Tygodniowo 31 0 0 0 0 11 14
Tygodniowo 30 0 0 0 0 12 14
Tygodniowo 29 0 0 0 0 15 19
Tygodniowo 28 0 0 0 0 19 25
Tygodniowo 27 0 0 0 0 17 18
Tygodniowo 26 0 0 0 0 29 32
Najwyższe 14316 23600 5 5 241 300
Miesięcznie Unikalnych odwiedzin Wszystkich odsłon Unikalnych wejść Razem wejść Unikalnych wyjść Razem wyjść
Średnia 1925.6 4614.6 0 0 426.7 501
W tym miesiącu 256 652 0 0 38 39
W zeszłym miesiącu 0 0 0 0 67 82
Jun 19 0 0 0 0 141 158
May 19 2 2 0 0 203 272
Apr 19 1488 3064 0 0 387 452
Mar 19 3224 7968 0 0 642 740
Feb 19 3237 7549 0 0 664 776
Jan 19 3828 9217 0 0 738 864
Dec 18 3573 9483 0 0 711 850
Nov 18 3648 8211 0 0 676 777
Najwyższe 42486 74101 16 16 929 1106
Unikalnych odwiedzin Wszystkich odsłon Unikalnych wejść Razem wejść Unikalnych wyjść Razem wyjść
Ogólnie 1311379 2589183 201 205 13708 15966




Dlaczego warto dodać blog do Toplisty Najlepsze Blogi:

• Toplista Najlepsze Blogi to najpopularniejszy ranking blogów w Polsce. Toplista jest reklamowana, a więc zagląda na nią wiele osób. Tu możesz wypromować bloga.
• Obecność bloga w Topliście Najlepsze Blogi sprzyja podniesieniu jego pozycji w Google, ponieważ Toplista jest wysoko notowana w tej wyszukiwarce.
• Każdy blog w Topliście Najlepsze Blogi ma swoją miniaturkę i własne statystyki. Można również komentować i oceniać blogi.
• Toplista Najlepsze Blogi daje możliwość wyszukiwania dodanych blogów z konkretnego serwisu blogowego, ma też własną wyszukiwarkę słów i fraz znajdujących się w opisach, tytułach i adresach dodanych blogów.

dodaj blog do toplistyregulamin rankingu

button toplisty
Najlepsze Blogi