10 NAJNOWSZYCH BLOGÓW 10 OSTATNICH KOMENTARZY


Średnia ocena 4/5
4/5

Liczba ocen
118
Skośnooki Strach
Skośnooki Strach

Użytkownik: Sakebi

Opis: Blog w całości poświęcony azjatyckiej grozie filmowej i literackiej: recenzje azjatyckich horrorów, książek o tematyce grozy, artykuły, recenzje gier, wywiady z twórcami ,,skośnookiej'' grozy, etc...

URL: http://skosnooki-strach.blogspot.com/

Serwis blogów: blogspot.com

Dołączył: 2017-06-06

Komentarze
2020-11-16 08:55:42
Super!

2020-05-04 13:20:49
Bez wątpienia to jedna z najsolidniejszych stron o tematyce azjatyckiej grozy.

2020-03-24 09:23:13
Bardzo fajna stronka :)

2020-02-24 15:17:11
Piąteczka, jak znalazł! :) Azjatycka groza wciąż jest traktowana w Polsce po macoszemu. Po tych wszystkich Ringach i Klątwach znów zapadła cisza i dystrybutorzy nie kwapią się, żeby wypuszczać na polski rynek filmowy coś nowego z Azji. Zdecydowanie brakuje takich stron!

2020-01-31 06:29:00
Chyba jedyny taki blog w kraju. O podobnej tematyce prowadził jeszcze Krzysztof Gonerski, ale niestety odszedł. Gratuluję pasji.

2019-10-19 14:05:59
Jeśli się coś kocha, to poświęca się temu z pasją! Efekty są takie, jak na tym blogu :) Nic dodać, nic ująć Aga. Tak trzymaj.

2019-10-04 17:54:05
Ciekawy blog i ciekawie się czyta wieczorami.

2019-09-15 11:08:02
***ista stronka. Dużo ciekawych materiałów i recenzji. W sam raz na zbliżające się jesienne wieczory! Kawał dobrej roboty!!!

2019-07-15 10:02:46
Miło się czyta, a zwłaszcza wieczorami :) Recenzje są wyczerpujące i ciekawe. Newsy na czasie, więc dla fana skośnookiej grozy, to naprawdę solidna strona.

2019-06-07 14:25:21
Miło, że ktoś się zajmuje azjatyckim kinem grozy. Oby takich pasjonatów było jak najwięcej! 👍😊

2019-04-05 11:38:27
fajna

2019-02-15 17:53:47
Bardzo fajna strona. Widać, że tworzona z pasją

2018-12-30 08:41:35
Jest ok. Strona w miarę możliwości na bieżąco aktualizowana, więc zawsze można cosik nowego poczytać. Ostatnio uległa małej modernizacji na plus.

2018-04-12 10:02:15
Jak dla mnie bomba!

2018-04-11 16:14:02
Ciekawy blog. Czyta się szczególnie miło podczas późnych wieczorów :)

2017-06-15 22:46:45
Ciekawy blog.
Fajnie się czyta. Zawsze chętnie tu zaglądam i znajdę coś ciekawego.

2017-06-12 06:02:39
Szacun za blog – NIESAMOWITE:
a) że się chciało.
b) że tak profesjonalnie.
Dobra robota! (y) :)

2017-06-11 14:06:43
Super! 😊

2017-06-10 09:38:23
Fajnie 😈

2017-06-09 04:20:55
Przydatny kiedy jest się ciekawym danego filmu czy książki. Jako, że świat azjatyckiego horroru dopiero poznaję mi ten blog przydatny jest bardzo.

2017-06-08 14:45:45
Ciekawy blog. Z pewnością ucieszy każdego miłośnika azjatyckiej grozy.

2017-06-07 04:25:51
blog czytelny, przejrzysty i prosty. Recenzje pisane językiem ciekawym i zrozumiałym nawet dla laika. Jest w stanie przyciągnąć uwagę nawet tych, którzy z azjatyckim horrorem są nieco na bakier :)

2017-06-06 16:24:15
Polecam. Blog pisany z pasją :)

2017-06-06 15:01:28
Ciekawe recenzje azjatyckich filmów. Także tych, które wcale nie są aż tak bardzo popularne w naszym kraju.


Statystyka
Dziennie Unikalnych odwiedzin Wszystkich odsłon Unikalnych wejść Razem wejść Unikalnych wyjść Razem wyjść
Średnia 0 0 0 0 0.4 0.4
Dziś 0 0 0 0 0 0
Wczoraj 0 0 0 0 0 0
May 27 0 0 0 0 0 0
May 26 0 0 0 0 0 0
May 25 0 0 0 0 1 1
May 24 0 0 0 0 0 0
May 23 0 0 0 0 1 1
May 22 0 0 0 0 0 0
May 21 0 0 0 0 1 1
May 20 0 0 0 0 1 1
Najwyższe 15 77 0 0 5 25
Tygodniowo Unikalnych odwiedzin Wszystkich odsłon Unikalnych wejść Razem wejść Unikalnych wyjść Razem wyjść
Średnia 0 0 0 0 3.2 3.5
W tym tygodniu 0 0 0 0 0 0
W zeszłym tygodniu 0 0 0 0 4 4
Tygodniowo 20 0 0 0 0 4 4
Tygodniowo 19 0 0 0 0 4 6
Tygodniowo 18 0 0 0 0 3 3
Tygodniowo 17 0 0 0 0 4 4
Tygodniowo 16 0 0 0 0 1 2
Tygodniowo 15 0 0 0 0 5 5
Tygodniowo 14 0 0 0 0 5 5
Tygodniowo 13 0 0 0 0 2 2
Najwyższe 57 262 0 0 22 71
Miesięcznie Unikalnych odwiedzin Wszystkich odsłon Unikalnych wejść Razem wejść Unikalnych wyjść Razem wyjść
Średnia 0 0 0 0 13.9 16.7
W tym miesiącu 0 0 0 0 13 15
W zeszłym miesiącu 0 0 0 0 17 18
Mar 24 0 0 0 0 13 14
Feb 24 0 0 0 0 12 16
Jan 24 0 0 0 0 16 20
Dec 23 0 0 0 0 16 18
Nov 23 0 0 0 0 15 22
Oct 23 0 0 0 0 10 12
Sep 23 0 0 0 0 13 14
Aug 23 0 0 0 0 14 18
Najwyższe 181 458 0 0 75 240
Unikalnych odwiedzin Wszystkich odsłon Unikalnych wejść Razem wejść Unikalnych wyjść Razem wyjść
Ogólnie 3583 4499 0 0 843 1775




Dlaczego warto dodać blog do Toplisty Najlepsze Blogi:

• Toplista Najlepsze Blogi to najpopularniejszy ranking blogów w Polsce. Toplista jest reklamowana, a więc zagląda na nią wiele osób. Tu możesz wypromować bloga.
• Obecność bloga w Topliście Najlepsze Blogi sprzyja podniesieniu jego pozycji w Google, ponieważ Toplista jest wysoko notowana w tej wyszukiwarce.
• Każdy blog w Topliście Najlepsze Blogi ma swoją miniaturkę i własne statystyki. Można również komentować i oceniać blogi.
• Toplista Najlepsze Blogi daje możliwość wyszukiwania dodanych blogów z konkretnego serwisu blogowego, ma też własną wyszukiwarkę słów i fraz znajdujących się w opisach, tytułach i adresach dodanych blogów.

dodaj blog do toplistyregulamin rankingu

button toplisty
Najlepsze Blogi