10 NAJNOWSZYCH BLOGÓW 10 OSTATNICH KOMENTARZY


Średnia ocena 5/5
5/5

Liczba ocen
66
Skośnooki Strach
Skośnooki Strach

Użytkownik: Sakebi

Opis: Blog w całości poświęcony azjatyckiej grozie filmowej i literackiej: recenzje azjatyckich horrorów, książek o tematyce grozy, artykuły, recenzje gier, wywiady z twórcami ,,skośnookiej'' grozy, etc...

URL: http://skosnooki-strach.blogspot.com/

Serwis blogów: blogspot.com

Dołączył: 2017-06-06

Komentarze
2019-10-19 14:05:59
Jeśli się coś kocha, to poświęca się temu z pasją! Efekty są takie, jak na tym blogu :) Nic dodać, nic ująć Aga. Tak trzymaj.

2019-10-04 17:54:05
Ciekawy blog i ciekawie się czyta wieczorami.

2019-09-15 11:08:02
***ista stronka. Dużo ciekawych materiałów i recenzji. W sam raz na zbliżające się jesienne wieczory! Kawał dobrej roboty!!!

2019-07-15 10:02:46
Miło się czyta, a zwłaszcza wieczorami :) Recenzje są wyczerpujące i ciekawe. Newsy na czasie, więc dla fana skośnookiej grozy, to naprawdę solidna strona.

2019-06-07 14:25:21
Miło, że ktoś się zajmuje azjatyckim kinem grozy. Oby takich pasjonatów było jak najwięcej! 👍😊

2019-04-05 11:38:27
fajna

2019-02-15 17:53:47
Bardzo fajna strona. Widać, że tworzona z pasją

2018-12-30 08:41:35
Jest ok. Strona w miarę możliwości na bieżąco aktualizowana, więc zawsze można cosik nowego poczytać. Ostatnio uległa małej modernizacji na plus.

2018-04-12 10:02:15
Jak dla mnie bomba!

2018-04-11 16:14:02
Ciekawy blog. Czyta się szczególnie miło podczas późnych wieczorów :)

2017-06-15 22:46:45
Ciekawy blog.
Fajnie się czyta. Zawsze chętnie tu zaglądam i znajdę coś ciekawego.

2017-06-12 06:02:39
Szacun za blog – NIESAMOWITE:
a) że się chciało.
b) że tak profesjonalnie.
Dobra robota! (y) :)

2017-06-11 14:06:43
Super! 😊

2017-06-10 09:38:23
Fajnie 😈

2017-06-09 04:20:55
Przydatny kiedy jest się ciekawym danego filmu czy książki. Jako, że świat azjatyckiego horroru dopiero poznaję mi ten blog przydatny jest bardzo.

2017-06-08 14:45:45
Ciekawy blog. Z pewnością ucieszy każdego miłośnika azjatyckiej grozy.

2017-06-07 04:25:51
blog czytelny, przejrzysty i prosty. Recenzje pisane językiem ciekawym i zrozumiałym nawet dla laika. Jest w stanie przyciągnąć uwagę nawet tych, którzy z azjatyckim horrorem są nieco na bakier :)

2017-06-06 16:24:15
Polecam. Blog pisany z pasją :)

2017-06-06 15:01:28
Ciekawe recenzje azjatyckich filmów. Także tych, które wcale nie są aż tak bardzo popularne w naszym kraju.


Statystyka
Dziennie Unikalnych odwiedzin Wszystkich odsłon Unikalnych wejść Razem wejść Unikalnych wyjść Razem wyjść
Średnia 4.5 4.5 0 0 0 0
Dziś 0 0 0 0 0 0
Wczoraj 4 4 0 0 0 0
Jan 23 5 5 0 0 0 0
Jan 22 7 7 0 0 0 0
Jan 21 8 8 0 0 0 0
Jan 20 3 3 0 0 0 0
Jan 19 5 5 0 0 0 0
Jan 18 2 2 0 0 0 0
Jan 17 4 4 0 0 0 0
Jan 16 7 7 0 0 0 0
Najwyższe 15 77 0 0 5 23
Tygodniowo Unikalnych odwiedzin Wszystkich odsłon Unikalnych wejść Razem wejść Unikalnych wyjść Razem wyjść
Średnia 35.8 35.8 0 0 2.1 2.5
W tym tygodniu 27 27 0 0 0 0
W zeszłym tygodniu 30 30 0 0 1 1
Tygodniowo 02 35 35 0 0 1 1
Tygodniowo 01 35 35 0 0 1 1
Tygodniowo 52 35 35 0 0 6 6
Tygodniowo 51 31 31 0 0 3 6
Tygodniowo 50 43 43 0 0 4 5
Tygodniowo 49 52 52 0 0 3 3
Tygodniowo 48 38 38 0 0 1 1
Tygodniowo 47 32 32 0 0 1 1
Najwyższe 57 262 0 0 22 71
Miesięcznie Unikalnych odwiedzin Wszystkich odsłon Unikalnych wejść Razem wejść Unikalnych wyjść Razem wyjść
Średnia 124.3 142.8 0 0 32.8 84.6
W tym miesiącu 117 117 0 0 3 3
W zeszłym miesiącu 175 175 0 0 16 20
Nov 19 181 181 0 0 7 12
Oct 19 145 162 0 0 41 160
Sep 19 106 141 0 0 35 240
Aug 19 142 191 0 0 40 127
Jul 19 108 129 0 0 37 54
Jun 19 95 109 0 0 40 75
May 19 100 129 0 0 75 105
Apr 19 74 94 0 0 34 50
Najwyższe 181 458 0 0 75 240
Unikalnych odwiedzin Wszystkich odsłon Unikalnych wejść Razem wejść Unikalnych wyjść Razem wyjść
Ogólnie 3033 3949 0 0 490 1112




Dlaczego warto dodać blog do Toplisty Najlepsze Blogi:

• Toplista Najlepsze Blogi to najpopularniejszy ranking blogów w Polsce. Toplista jest reklamowana, a więc zagląda na nią wiele osób. Tu możesz wypromować bloga.
• Obecność bloga w Topliście Najlepsze Blogi sprzyja podniesieniu jego pozycji w Google, ponieważ Toplista jest wysoko notowana w tej wyszukiwarce.
• Każdy blog w Topliście Najlepsze Blogi ma swoją miniaturkę i własne statystyki. Można również komentować i oceniać blogi.
• Toplista Najlepsze Blogi daje możliwość wyszukiwania dodanych blogów z konkretnego serwisu blogowego, ma też własną wyszukiwarkę słów i fraz znajdujących się w opisach, tytułach i adresach dodanych blogów.

dodaj blog do toplistyregulamin rankingu

button toplisty
Najlepsze Blogi