10 NAJNOWSZYCH BLOGÓW 10 OSTATNICH KOMENTARZY


Średnia ocena 5/5
5/5

Liczba ocen
33
Perły rzucone przed damy
Perły rzucone przed damy

Użytkownik: KasiaPerla

Opis: blog opiekunki osób starszych oraz autorki książek "Perły rzucone przed damy" i "(Bez)silna opiekunka, czyli polsko-niemiecka (bez)nadzieja) *zdjęcia *informacje dotyczące opieki nad osobami starszymi w Niemczech *niemieckie zwyczaje/ historia *zdrowie *psychologia/motywacja *inne

URL: http://kasiaperla.blogspot.com

Serwis blogów: blogspot.com

Dołączył: 2018-01-04

Komentarze
2019-11-29 21:04:51
Super pmocny blog

2018-10-23 10:50:51
polecam blog, znajdziecie tu wszystkie odpowiedzi na nurtujące pytania. dzięki za taki blog. pozdrawiam

2018-07-29 15:44:09
Najlepszy blog o opiece nad osobami starszymi w Niemczech! Polecam!

2018-01-19 20:37:15
"Pamiętacie pewnie, że Pan Bóg stworzył niebo i Ziemię. Na końcu stworzył człowieka. Po czym odpoczął. Było to siódmego dnia. Z niewiadomych mi przyczyn człowiek myśli, że jest silniejszy od Stwórcy. W szczególności opiekunowie. " Genialne. Perełka można powiedzieć. Jestem zachwycony stylem tego bloga. Wiedza najcenniejsza to nie ta z podręcznika ale ta z doświadczenia, którego Autorka ma mnóstwo. Codzienne zmagania (nie można inaczej tego nazwać) z podopiecznymi nauczyły ją wszystkiego o tej pracy. I teraz najlepsze - możecie wiedzieć to samo co wie Kaśka, wystarczy przeczytać. Będzie łatwo, bo Autorka biegle posługuje się językiem pisanym, blog iskrzy dowcipem, jest lekki, ciekawy, wciąga. Jest jak życie, niczego nie koloruje, niczego nie obiecuje ale efekt przechodzi oczekiwania. Gorąco polecam.

2018-01-14 19:31:04
WSPANIAŁY! Pomocny ! Dziękuję z całego serca .Dzięki Twórczyni tego bloga czuję się bezpieczniej w mojej pracy .Moi podopieczni również są bezpieczniejsi 👏👏👏👏👏👏👏8

2018-01-13 18:28:53
Moim zdaniem bardzo dobry blog. Pisany w prosty obrazowy sposób ... z serca.

2018-01-13 14:26:32
Konkretnie i na temat.


Statystyka
Dziennie Unikalnych odwiedzin Wszystkich odsłon Unikalnych wejść Razem wejść Unikalnych wyjść Razem wyjść
Średnia 74.6 74.6 0 0 1.1 1.2
Dziś 16 16 0 0 2 2
Wczoraj 77 77 0 0 1 2
Feb 23 61 61 0 0 1 1
Feb 22 75 75 0 0 0 0
Feb 21 52 52 0 0 1 1
Feb 20 95 95 0 0 0 0
Feb 19 122 122 0 0 1 1
Feb 18 113 113 0 0 2 2
Feb 17 69 69 0 0 2 2
Feb 16 66 66 0 0 1 1
Najwyższe 2402 4203 0 0 4 6
Tygodniowo Unikalnych odwiedzin Wszystkich odsłon Unikalnych wejść Razem wejść Unikalnych wyjść Razem wyjść
Średnia 544.1 544.1 0 0 4.7 5.2
W tym tygodniu 93 93 0 0 3 4
W zeszłym tygodniu 587 587 0 0 7 7
Tygodniowo 07 509 509 0 0 8 8
Tygodniowo 06 628 628 0 0 8 10
Tygodniowo 05 550 550 0 0 5 5
Tygodniowo 04 853 853 0 0 4 4
Tygodniowo 03 618 618 0 0 3 3
Tygodniowo 02 741 741 0 0 3 3
Tygodniowo 01 522 522 0 0 3 4
Tygodniowo 52 340 340 0 0 3 4
Najwyższe 6524 10936 0 0 16 16
Miesięcznie Unikalnych odwiedzin Wszystkich odsłon Unikalnych wejść Razem wejść Unikalnych wyjść Razem wyjść
Średnia 1631.4 2078.2 0 0 12.3 15.2
W tym miesiącu 1920 1920 0 0 28 31
W zeszłym miesiącu 3043 3043 0 0 16 17
Dec 19 2174 2174 0 0 7 9
Nov 19 2079 2079 0 0 4 4
Oct 19 1345 1676 0 0 2 2
Sep 19 1017 1627 0 0 2 2
Aug 19 1024 1814 0 0 4 5
Jul 19 1274 2309 0 0 18 26
Jun 19 1158 2017 0 0 19 24
May 19 1280 2123 0 0 23 32
Najwyższe 11568 19769 0 0 33 34
Unikalnych odwiedzin Wszystkich odsłon Unikalnych wejść Razem wejść Unikalnych wyjść Razem wyjść
Ogólnie 66117 110020 0 0 315 364




Dlaczego warto dodać blog do Toplisty Najlepsze Blogi:

• Toplista Najlepsze Blogi to najpopularniejszy ranking blogów w Polsce. Toplista jest reklamowana, a więc zagląda na nią wiele osób. Tu możesz wypromować bloga.
• Obecność bloga w Topliście Najlepsze Blogi sprzyja podniesieniu jego pozycji w Google, ponieważ Toplista jest wysoko notowana w tej wyszukiwarce.
• Każdy blog w Topliście Najlepsze Blogi ma swoją miniaturkę i własne statystyki. Można również komentować i oceniać blogi.
• Toplista Najlepsze Blogi daje możliwość wyszukiwania dodanych blogów z konkretnego serwisu blogowego, ma też własną wyszukiwarkę słów i fraz znajdujących się w opisach, tytułach i adresach dodanych blogów.

dodaj blog do toplistyregulamin rankingu

button toplisty
Najlepsze Blogi