10 NAJNOWSZYCH BLOGÓW 10 OSTATNICH KOMENTARZY


Średnia ocena 5/5
5/5

Liczba ocen
28
Perły rzucone przed damy - misz masz opiekunki
Perły rzucone przed damy - misz masz opiekunki

Użytkownik: KasiaPerla

Opis: *przepisy kulinarne *nauka języka niemieckiego - gramatyka, słownictwo plus tłumaczenia piosenek *propozycje filmowe *recenzje książek *zdjęcia z Niemiec, Polski *ważne informacje dotyczące opieki nad osobami starszymi *niemieckie zwyczaje *opowiadania i felietony

URL: http://kasiaperla.blogspot.com

Serwis blogów: blogspot.com

Dołączył: 2018-01-04

Komentarze
2018-10-23 10:50:51
polecam blog, znajdziecie tu wszystkie odpowiedzi na nurtujące pytania. dzięki za taki blog. pozdrawiam

2018-07-29 15:44:09
Najlepszy blog o opiece nad osobami starszymi w Niemczech! Polecam!

2018-01-19 20:37:15
"Pamiętacie pewnie, że Pan Bóg stworzył niebo i Ziemię. Na końcu stworzył człowieka. Po czym odpoczął. Było to siódmego dnia. Z niewiadomych mi przyczyn człowiek myśli, że jest silniejszy od Stwórcy. W szczególności opiekunowie. " Genialne. Perełka można powiedzieć. Jestem zachwycony stylem tego bloga. Wiedza najcenniejsza to nie ta z podręcznika ale ta z doświadczenia, którego Autorka ma mnóstwo. Codzienne zmagania (nie można inaczej tego nazwać) z podopiecznymi nauczyły ją wszystkiego o tej pracy. I teraz najlepsze - możecie wiedzieć to samo co wie Kaśka, wystarczy przeczytać. Będzie łatwo, bo Autorka biegle posługuje się językiem pisanym, blog iskrzy dowcipem, jest lekki, ciekawy, wciąga. Jest jak życie, niczego nie koloruje, niczego nie obiecuje ale efekt przechodzi oczekiwania. Gorąco polecam.

2018-01-14 19:31:04
WSPANIAŁY! Pomocny ! Dziękuję z całego serca .Dzięki Twórczyni tego bloga czuję się bezpieczniej w mojej pracy .Moi podopieczni również są bezpieczniejsi 👏👏👏👏👏👏👏8

2018-01-13 18:28:53
Moim zdaniem bardzo dobry blog. Pisany w prosty obrazowy sposób ... z serca.

2018-01-13 14:26:32
Konkretnie i na temat.


Statystyka
Dziennie Unikalnych odwiedzin Wszystkich odsłon Unikalnych wejść Razem wejść Unikalnych wyjść Razem wyjść
Średnia 44.2 71.1 0 0 0.1 0.1
Dziś 7 7 0 0 0 0
Wczoraj 40 64 0 0 0 0
Jan 19 35 60 0 0 0 0
Jan 18 38 59 0 0 0 0
Jan 17 56 77 0 0 0 0
Jan 16 63 118 0 0 1 1
Jan 15 59 95 0 0 0 0
Jan 14 53 100 0 0 0 0
Jan 13 53 73 0 0 0 0
Jan 12 38 58 0 0 0 0
Najwyższe 2402 4203 0 0 4 6
Tygodniowo Unikalnych odwiedzin Wszystkich odsłon Unikalnych wejść Razem wejść Unikalnych wyjść Razem wyjść
Średnia 236.4 406.4 0 0 0.7 0.7
W tym tygodniu 7 7 0 0 0 0
W zeszłym tygodniu 344 573 0 0 1 1
Tygodniowo 02 355 598 0 0 1 1
Tygodniowo 01 309 614 0 0 1 1
Tygodniowo 52 209 348 0 0 0 0
Tygodniowo 51 0 0 0 0 0 0
Tygodniowo 50 229 401 0 0 1 1
Tygodniowo 49 299 485 0 0 1 1
Tygodniowo 48 293 524 0 0 1 1
Tygodniowo 47 319 514 0 0 1 1
Najwyższe 6524 10936 0 0 16 16
Miesięcznie Unikalnych odwiedzin Wszystkich odsłon Unikalnych wejść Razem wejść Unikalnych wyjść Razem wyjść
Średnia 2087.1 4004.4 0 0 11.2 12.2
W tym miesiącu 965 1680 0 0 3 3
W zeszłym miesiącu 1164 2054 0 0 4 4
Nov 18 1706 3028 0 0 11 11
Oct 18 1894 3358 0 0 9 10
Sep 18 2062 4179 0 0 20 25
Aug 18 1869 4342 0 0 13 13
Jul 18 1722 3916 0 0 14 14
Jun 18 1999 4250 0 0 17 18
May 18 3964 6942 0 0 13 16
Apr 18 3526 6295 0 0 8 8
Najwyższe 11568 19769 0 0 33 34
Unikalnych odwiedzin Wszystkich odsłon Unikalnych wejść Razem wejść Unikalnych wyjść Razem wyjść
Ogólnie 44946 80958 0 0 163 175




Dlaczego warto dodać blog do Toplisty Najlepsze Blogi:

• Toplista Najlepsze Blogi to najpopularniejszy ranking blogów w Polsce. Toplista jest reklamowana, a więc zagląda na nią wiele osób. Tu możesz wypromować bloga.
• Obecność bloga w Topliście Najlepsze Blogi sprzyja podniesieniu jego pozycji w Google, ponieważ Toplista jest wysoko notowana w tej wyszukiwarce.
• Każdy blog w Topliście Najlepsze Blogi ma swoją miniaturkę i własne statystyki. Można również komentować i oceniać blogi.
• Toplista Najlepsze Blogi daje możliwość wyszukiwania dodanych blogów z konkretnego serwisu blogowego, ma też własną wyszukiwarkę słów i fraz znajdujących się w opisach, tytułach i adresach dodanych blogów.

dodaj blog do toplistyregulamin rankingu

button toplisty
Najlepsze Blogi